onze winkel


winkel-foto-01

winkel-foto-02

winkel-foto-03

“Meer dan een stoffenwinkel”

Een interieur straalt je eigenheid uit en geeft je een goed gevoel. Daarom is het belangrijk je goed te laten begeleiden bij de inrichting van je woning of kantoor.

Al meer dan 20 jaar is interieur en textiel is ons vak.  Niet alleen door onze wortels in de Belgische textielwereld maar ook door onze passie voor interieur blijven we  graag verder evolueren in de binnenhuisinrichting.

Met de evolutie van ‘stockist’ tot wat Tissus Maison interieur & textiel nu is én met de zeer vele realisaties bewijzen we onze vakkennis en onze passie. Bovendien kan dit alleen met oog voor kwaliteit en service. Dit willen we graag met u delen!


De winkel is ingericht in verschillende zones:

Studio:
Hier wordt in een gemoedelijke sfeer de stofkeuze gemaakt op vlak van kleur en textuur. Met tastbaar en beeldmateriaal krijgen we een goed beeld van uw geliefde woonsfeer. Plannen en digitale foto’s worden hier deskundig besproken.

Zonwering:
In dit deel van de toonzaal kan u er alles uitproberen en ook de vele voor-en nadelen van de systemen beoordelen. Een duidelijk overzicht  in materialen, afwerkingen en ook prijstabellen.

Tapijten:
Ook hier tastbaar materiaal van de belangrijkste soorten en afwerkingen. Vooral karpet in standaardmaten of op maat.

Zitbanken:
Vele showroommodellen met een ruime keuze in stof, afwerkingen en opstelling. Belangrijk bij de aankoop van een zetel is het ‘zitcomfort’. In de winkel te beoordelen.

Stoffen:
Zonder overdrijven is keuze hier het sleutelwoord. Op hangstalen, in boeken of in grote etalagepanden. Kijken, voelen, combineren. Bovendien kan u de stalen steeds mee naar huis nemen.

Outlet:
De benedenverdieping van de winkel. Hier vindt u stofstalen of kleine stofmetrages voor creatieve doeleinden. Ook grote metrages als rollen stof aangekocht uit loten.
Direct meenemen om onmiddelijk te verwerken vanaf 5€/lm.