De op maat gemaakte verticale lamellen van Louverdrape® bestaan in diverse uitvoeringen zoals textiellamellen, kunststoflamellen en aluminium lamellen.

Vertikale lamellen zijn de ideale binnenzonwering voor uw woning of kantoor.  Hierbij de voordelen:

Functioneel:  Afhankelijk van kleur en uitvoering reflecteren ze liefst 80% van de zon en warmte. Ze houden de koude én ongewenste blikken buiten.Wilt u vooral warmte en licht in uw woning, kies dan voor een open en licht weefsel. Wilt u eerder te fel zonlicht buiten houden? Dan zijn er onze verticale lamellen in een dikkere stof of met een gesloten structuur.

Esthetisch:  Door de speling van licht en vormen passen ze in elk interieur

Maatwerk:  Vertikale lamellen worden volledig op maat gemaakt. Ze kunnen manueel of elektrisch bediend worden. Manueel worden ze met een koordje open en dicht getrokken. Met een gewone druk op de knop van een schakelaar of afstandsbediening brengt u in een mum van tijd de gewenste sfeer in de woning. Wilt u vooral warmte en licht in uw woning, kies dan voor een open en licht weefsel. Wilt u eerder te fel zonlicht buiten houden? Dan zijn er onze verticale lamellen in een dikkere stof of met een gesloten structuur.

 

 

 

 

Maak een afspraak