Diaz raamdecoratie Antwerpen

Diaz biedt verschillende zonwerende raamdecoratie oplossingen aan, rekening houdend met ieders wens of smaak.

In samenwerking met deze gereputeerde fabrikant in raamdecoratie verdelen we een kwaliteitsproduct dat in België wordt vervaardigd. Sterk in prijs-kwaliteit besteden we samen met Diaz veel aandacht aan een  breed assortiment:

  • Verticale jaloezieën
  • Horizontale jaloezieën aluminium
  • Horizontale jaloezieën hout
  • Rolgordijnen
  • Duo-roll
  • Duette
  • Plisségordijnen
  • Overgordijnen
Diaz

Diaz is uniek doordat alle raamdecoratie in België wordt vervaardigd.

Ze werken met hoogwaardige materialen en vervaardigen hier perfect ogende en werkende raamdecoratie uit. Doordat ze in België gevestigd zijn garanderen ze Tissus Maison en hun klanten een snelle levering.

Diaz garandeert je kwaliteit tegen een betaalbare prijs en dat door dagelijks onderzoek te blijven voeren.

Doordat veel verschillende interieurstijlen bij Diaz worden bekeken, kunnen ze raamdecoratie aanbieden die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Breng gerust wat foto’s van je thuis mee naar Tissus Maison, zodat we samen met jou kunnen kijken wat het beste bij je past.

Als je een specifieke opmeting wenst  met een Diaz raamdecoratie, kan je terecht bij Tissus Maison. Ons team staat u bij voor een eerste advies in de winkel en daarna zal een medewerker aan huis komen opmeten. Elk project is een uniek project. 

Alles wordt op maat gemaakt. Maak je keuze uit de jaloezieën, verticale lamellen en rolgordijnen van Diaz. Wij zorgen er voor dat ze perfect afgewerkt worden naar jouw smaak. 

Een verticale jaloezie van Diaz bestaat uit een aluminium profiel en lamellen.

Kies uit verschillende soorten materiaal voor je lamellen, zoals textiellamellen, pvc lamellen en aluminium lamellen voor de aankleding van  je ramen in je  huis. Verticale jaloezieën van Diaz zijn een slimme keuze aangezien je door het oriënteren van de lamellen  je de lichtinval zelf perfect kan regelen.  Verticale jaloezieën zijn daarom zeer begeerd voor de mooie lichtinval .

Ontdek de ruime keuze aan lamellen voor verticale jaloezieën bij Tissus Maison. Wij maken je met veel plezier wegwijs in de uitgebreide collectie lamellen van Diaz, zodat je de optimale keuze kan maken voor je interieur.

Ontdek ook de ruime keuze aan horizontale lamellen bij Tissus Maison. De collectie omvat houten en aluminium jaloezieën en worden volledig op maat gemaakt.

Horizontale jaloezieën zijn zowel tijdloos als modern doordat de horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de lamellen kan je bovendien spelen met lichtinval en/of inkijk van buitenaf. De aluminium lamellen zijn een populaire vorm van raamdecoratie en binnenzonwering. Deze horizontale jaloezieën bestaan uit aluminium lamellen met een stalen bovenbak en deze duurzame materialen verzekeren  een product waar je de rest van je leven plezier aan beleeft in je interieur.

Houten horizontale jaloezieën van Diaz zijn een meer authentieke vorm van raamdecoratie en binnenzonwering. Als materiaalsoort is en blijft hout zeer charmant en spreekt het veel mensen aan. Kies je voor houten horizontale jaloezieën, dan kies je voor lamellen met een kwalitatieve tropische houtsoort met een stalen bovenbak.

Omdat niet elk raam dezelfde afmeting heeft zijn de lamellen beschikbaar in verschillende breedtes. Je kan kiezen tussen lamelbreedtes van 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm.

Wil je genieten van volledig comfort? Kies dan voor elektrische horizontale jaloezieën. Met een afstandsbediening kan je de lamellen precies oriënteren via een scrollwieltje. De automatische bediening van je lamellen wordt een gebruiksgemak dat al snel niet meer mag ontbreken in je interieur.

Een van de meest populaire producten voor binnenzonwering zijn de rolgordijnen van Diaz. Doordat ze op verschillende manieren afgewerkt worden en er een uitgebreid aanbod aan rolgordijndoeken bestaat, blijft het rolgordijn in stijgende lijn aan populariteit winnen.

Een rolgordijn van Diaz bestaat uit een metalen oprolbuis waarop het rolgordijndoek kan opgerold worden. Zowel voor het rolgordijndoek als het bevestigingsmechanisme kan je kiezen uit verschillende materialen.

Als afwerkingsaccent kan je kiezen uit verschillende soorten onderlatten zodat je rolgordijn perfect aansluit bij de stijl van jouw eigen interieur.

Een duo-roll-gordijn van Diaz is eigenlijk een rolgordijn, maar door de verstelbaarheid van transparante en niet transparante textielbanden, biedt het de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Daarom dat er soms ook wel eens gesproken wordt over een roljaloezie. De afwerking kan gekozen worden zowel met als zonder cassette.

Doordat de vraag naar dit soort raamdecoratie van Diaz constant blijft groeien, is het aanbod in kleuren en structuren ook explosief toegenomen.  De meest recente collectie van Diaz biedt 100 verschillende doeken aan voor Duo-Roll gordijnen. Een natuurlijke look of een verduisterend effect; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De plissé gordijnen van Diaz kenmerken zich door de elegantie van hun profielen: ze zijn zeer klein en passen daardoor perfect voor een montage in het raamkader. Diaz biedt Duette aan een stof met honingraatstructuur. Onderzoek toont aan dan Duette van Diaz de meest energiebesparende vorm van raamdecoratie is.

Verder biedt Diaz voor dit type van producten vele mogelijkheden qua bediening en qua vorm. Voor vele speciale vormen van ramen waar andere producten geen oplossing bieden, kan een plissé of een duette  soelaas brengen. Diaz levert met een koord of kettingbediening of als er  voorgespannen koorden zijn kan dit ook met handgreepbediening en in een topdown/bottom up versie.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

11 + 9 =

Maak een afspraak