Plissé gordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijn is een elegante raamdecoratie dat bestaat uit een gevouwen stof dat zich in de plooien ….als een harmonica opvouwt wanneer het opgetrokken wordt.

Ze hebben het grote voordeel dat zij bijna elk type raam en elke vorm aankleden en het bovenprofiel neemt weinig plaats in. We adviseren u graag op gebied van materiaal en mogelijke bedieningen.. Kom voor inspiratie en bekijk de  plissé en duette gordijnen van  Luxaflex en Diaz.

Duette gordijnen

Duette gordijnen zijn gelijk aan plissé maar ze hebben 2 stoflagen waardoor de koordjes onzichtbaar weggewerkt worden. De 2 stoflagen zorgen  ook voor een betere zon en lichtbeheersing. Duette plooigordijnen werken energiebesparend, isolerend en geluidsdempend.

Top down/bottom up

Standaard plooit het gordijn zich open van boven naar beneden. Het uitvouwen met ‘bottom up’ kan ook open gevouwen worden van beneden naar boven. Een top down/bottom up plissé gordijn kan van beide zijden open. Kortom een mooie veelzijdige benadering van lichtregeling.

Speciale raamvormen

Deze gordijnen excelleren in hun brede toepassingsmogelijkheden. Deze zijn geschikt voor hellende ramen, serres en glazen daken. Plisségordijnen kunnen ook op het raam geplaatst worden  Samen werken we aan passende oplossingen.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

14 + 2 =

Maak een afspraak