Rolgordijnen, pure eenvoud!

Minimalist en strak, rolgordijnen zijn de perfecte match in elk interieur.

Rolgordijnen zijn gebruiksvriendelijk en plaatsbesparend. Het assortiment bestaat uit eindeloos vele uni en dessin stoffen. Allemaal functionele stoffen waarbij aandacht wordt gegeven aan textuur maar ook aan energiebesparing. Dit type gordijn bestaat uit een metalen oprolbuis waarop het rolgordijndoek kan oprollen. Kom voor inspiratie in de winkel en bekijk de vele types rolgordijnen: screens, verduisterende rolgordijnen, XL rolgordijnen, rolgordijnen voor dakramen . 

Vind bij ons de expertise van merken als Luxaflex, Diaz en voor de dakramen Velux.

Rolgordijnen, lichtdoorlatend tot verduisterend

Met rolgordijnen kan je afhankelijk van de rolgordijndoek het licht temperen,  de inkijk vermijden en kan je kamers verduisteren. Afhankelijk van de stofeigenschappen zal het rolgordijn aan uw verwachtingen voldoen. Wil je zonder te moeten opstaan, de rolgordijnen in de gewenste stand plaatsen, kan dit met aanvulling van een elektrische bediening. De motor zit dan verborgen in de buis zodat u aan elegantie niks inboet. 

Duo rolgordijnen

Heb je graag de prachtige diffuus lichtinval van lamellen in combinatie van de voordelen van rolgordijnen? Dan zijn duo rolgordijnen de ideale oplossing. Dat komt door de twee lagen horizontale banen, de doorzichtige en ondoorzichtige banen die over elkaar heen schuiven. In één uitvoering bereik je privacy , uitzicht en semi-verduistering. 

Rolgordijnen in screen 

Een rolgordijn in screen heeft ook nog warmte reflecterende eigenschappen. Je kan nog genieten van het daglicht maar de binnentemperatuur blijft zeer aangenaam. Met één rolgordijndoek in screen kan je ook grotere ramen bekleden. En screen kwaliteit heeft ook als voordeel dat het afwasbaar is.  

Velux rolgordijnen

Bij vele huizen, zijn er dakramen. Met velux dakraamsysteem kan je in heel wat verschillende soorten stof, lichtdoorlatend of verduisterend, een rolgordijn installeren. 

Je hoeft enkel te weten over welk type dakraam je beschikt met referentienummer

Klik voor verdere info over Velux binnengordijnen 

 

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

2 + 8 =

Maak een afspraak