Interieurstoffen

Laat u inspireren door onze prachtige meubel-en gordijnstoffen Tissus Maison staat voor hoogwaardige stoffen met een natuurlijke uitstraling. We plaatsen kwaliteit hoog in onze waarden. Onze  interieurstoffen geven een extra waarde aan uw interieur, modern of klassiek. Met de veelzijdigheid aan merken collecties, is er stof voor elke woonstijl en elk budget. We blijven de nieuwste ontwikkelingen volgen op gebied van interieur en trends. 

De merkencollecties zijn: Jab Anstoetz, Chivasso, Carlucci, Villa Nova, Designers Guild, De Ploeg, Kendix, Romo, Vano, Guell Lamadrid, Prestigious textiles, Aristide

 

Gordijnstoffen

Kiest u stof voor gordijnen? Er is een grote verscheidenheid aan materialen: van soepel tot robuust, transparant of gesloten, met een rijke textuur of streelzachte touch. Van minimalistisch modern tot weelderig klassiek, we durven ermee spelen en combineren. 

Semi lichtdoorlatende stoffen en voile stoffen zijn meestal dubbel breed 300 cm. Voor projecten bieden we ook meer technische stoffen zoals akoestische stoffen.

Meubelstoffen

Wenst u een zetel te herstofferen of kussens op maat te laten maken? Dit vraagt een decoratief, modieus en kwalitatief meubelstof. Dessin stoffen, melange of uni stoffen in vele kleuren en texturen behoren tot een eigentijds en stijlvol assortiment. Zoek je een stof voor een minimalistisch, eclectisch, scandinavisch of  vintage omgeving, je vindt altijd.

Outdoorstoffen

Van de buitenstoffen verdelen we vooral de stoffen va het geronommeerde merk Sunbrella.. Deze zijn water- en schimmelbestendig. Ook beschermen ze doeltreffend tegen uv-straling en behouden ze jarenlang hun kleur. Dit is de de ideale keuze voor tuinkussens en loungekussens. Met de katoen stoffen van Les toiles du Soleil en acrylstoffen Sunbrella bekleden we de strandstoelen of regisseurstoelen.

[logo_carousel_pro id="28073"]

11 + 5 =

Maak een afspraak