Gordijnen die passen in jou interieur

Gordijnen scheppen warmte en sfeer en zijn functioneel!

Gordijnen passen bij elke woonstijl, of u nu kiest voor een klassiek of een  moderne interieurinrichting. We maken stijlvolle gordijnen op maat die elke woonruimte verfraaien.

Welke ook uw wensen zijn, we adviseren u op gebied van materialen en we maken deze in gespecialiseerde confectieateliers.  Zo laten we ze afstemmen op uw persoonlijke smaak tot in het kleinste detail.

Bezoek onze winkel in Antwerpen voor nog meer inzicht in wat gordijnen en overgordijnen voor u kunnen betekenen.

 

Voile gordijnen

Transparante  gordijnen, ook vitrage of glasgordijnen genoemd. Deze hebben een elegante en rustgevende uitstraling en zijn zeer functioneel.  Ze filteren het felle daglicht. De stoffen bepalen mee de gewenste privacy. Naargelang de lichtdoorlatendheid van de textuur beperk je meer of minder de inkijk.  Meestal zijn deze stoffen kamerhoog.

Zonwerende gordijnen

Ben je op zoek naar gordijnen die zonwerend zijn, dan kies je best voor een gordijn in een dichtere stof, al dan niet met een voering.  Naargelang de gewenste uitstraling, kies je voor een stof in polyester of in een natuurlijkere vezel als linnen, katoen of combinaties. Ook de afwerking, de vloeite  en de ophanging speelt een rol bij de look en van je gordijn.

Verduisterende gordijnen

Naast de decoratieve functie is voor slaapkamers ook de verduisterende eigenschap van de gordijnen belangrijk.  Voor het verduisteren van een ruimte doe je goed aan om de deze te voeren met een 100% verduisterende voering.  Bovendien krijgen ze zo een volle en rijke uitstraling.

Elektrisch of manueel bediende gordijnen

Voor een manuele bediening zijn rails en gordijnroedes de meest courante ophanging.  Voor ieders interieur vinden we een passende en decoratieve oplossing.

Wil je automatische bediening? Vraag naar een gemotoriseerde oplossing waarbij je vanuit je smartphone of via afstandsbediening de gordijnen kan openen en sluiten.  

De  elektrische bediening Somfy is zó slim dat hij precies onthoudt wat jij gezellig vindt.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

14 + 5 =

Maak een afspraak