Horizontale lamellen

Horizontale lamellen bepalen mee de sfeer in huis!

Met horizontale lamellen kan je een heel open sfeer creëren of een meer gesloten knusse sfeer. Door het kantelen van de lamellen bepaal je zelf de lichtinval.

Deze speelse lichtinval  staat supermooi in landelijke, moderne en trendy  interieurs We leveren maatwerk. We begeleiden u bij  onze collecties in hout en aluminium: Luxaflex, Inside Blinds en Diaz zonwering

Houten lamellen

Houten lamellen brengen de natuur in huis. Het assortiment in hout omvat vele natuurlijke houtsoorten zoals basswood, bamboe en gelakt hout.  Deze bestaan in meerdere lamelbreedtes en in vele houtkleuren en structuren. U vindt zonder twijfel de houten jaloezie in harmonie met uw interieur.

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen zijn even grote sfeermakers als hout. Met aluminium kan je veel kleurrijker gaan. Je kiest voor strak wit, voor rustige pastelkleuren of voor felle kleuren. De pakkethoogte bij aluminium is iets minder ( fijnere lamellen), waardoor bij opgetrokken stand van de lamellen het gewicht lichter is.  Mocht er stof zijn,  ga je even met een vochtig doekje eroverheen om zo de lamellen schoon te maken.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

7 + 15 =

Maak een afspraak