Tapijten

Wij leveren kwalitatief tapijt op maat in natuurlijke materialen als wol, viscose en 100% tencel. We selecteren betrouwbare partners waarmee we een mooi aanbod natuurlijke handgeknoopte en hangeweven tapijten uit India mogen aanbieden. Daarnaast hebben we ook in ons assortiment tapijten in polyamide of kunstgarens verkrijgbaar in vele uitvoeringen, kleuren, texturen  en poolhoogtes.

LOOOK

De collectie bestaat uit handgeknoopte en handgeweven tapijten uit India geproduceerd in natuurlijke vezels: wol, hennep en viscose. Verschillende moderne dessins in meerdere trendy kleuren. Loook is een Belgische producent van kwalitatieve tapijten met een doorgedreven zin voor kwaliteit  aan zeer redelijke prijzen.

JAB ANSTOETZ

Met de collectie van Jab bekoren we ook de klanten op zoek naar slijtvaste en lichtechte synthetische tapijten in polyamide, polypropyleen of polyester. Er wordt heel wat geïnnoveerd naar ecologisch verantwoorde en recycleerbare kwaliteiten.

JACARANDA

Jacaranda collectie bevat handgemaakte texturen en natuurlijke kleuren en materialen. De zijdeachtig glanzende tapijten in 100% Tencel zijn de toppers binnen hun collectie. Deze zijn verkrijgbaar in een mooi en trendy waaier aan kleuren.

BOMAT

De Bomat collectie omvat luxueuze tapijten in een waaier van verschillende texturen. Door de combinatie van speciale structuren met hoogwaardige tapijtvezels in vele kleuren verkrijgt men heel kleurrijke en geraffineerde tapijten. De tapijten worden op maat van de klant vervaardigd

2 + 2 =

Maak een afspraak