TIJDELIJK winkelen op afspraak, van woensdag tem zaterdag, PLAN JE WINKELBEZOEK ONLINE of VIA MAIL +32 3 248 64 89 info@tissusmaison.com

  De rode draad achter onze winkel? Kwaliteit en service!

Dit is de vrucht van 25  jaar vakkennis. Tissus Maison startte als een decoratiewinkel in interieurstoffen op de Mechelse steenweg te Antwerpen en evolueerde tot een mooie interieurzaak op de prachtige Frankrijklei.  De oprichter Christophe is  de zaakvoerder.  Samen met zijn echtgenoot en teamgenoten leggen ze nog steeds elke dag de klemtoon op een sterk gepersonaliseerde service. Klantenbegeleiding staan bij ons centraal. 

Onze specialiteit is raamdecoratie, textiel  en zonwering voor de binnenhuisinrichting . We blijven evolueren en verder werken aan het concept, de verwachtingen van de klant en de  tendensen op vlak van leef-en woonwijze.

Advies en begeleiding? Onze topprioriteit!

Samen zoeken Tinne en Isabelle naar elegante oplossingen, met oog voor detail en een passie voor maatwerk.  Daarnaast is Tinne de ambacht in huis voor decoratieve kussens op maat. Isabelle zorgt voor een feilloze trajectopvolging van de interieurprojecten.

Kom langs met je foto’s en raamafmetingen van het interieur. Snel vinden we samen een harmonie  in woonstijl. Zo krijg je al een budgetberekening bij je eerste bezoek in de winkel.

 Gordijnen laten opmeten? Onze expertise!

Na je bezoek in de winkel, als  u ondersteuning wenst bij de correcte opmeting van uw ramen,  nemen we graag een afspraak aan huis. Met zijn expertise als interieurinrichter komt de zaakvoerder aan huis opmeten. Hij is tevens de contact voor alle interieurprojecten: woning, horeca of kantoorprojecten. Na de opmeting krijg je dan een gedetailleerde offerte waarin de installatiekost bepaald is.

 Gordijnen laten plaatsen? Ons vakmanschap! 

De installatie gebeurt met veel zorg en vakkundig door de plaatser Costa. Hij werkt in eigen dienst en kent alle kneepjes van het vak. 

Als de confectie klaar ligt in de winkel, wordt u gecontacteerd voor de plaatsing. Het hele traject van de bestelling tot aan de plaatsing neemt normaal 5 weken tijd.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

11 + 5 =

Maak een afspraak