Kom en beleef een stijlvolle winkel waar keuze en service troef is.

Dit is de vrucht van 20 jaar vakkennis. Tissus Maison startte als een decoratiewinkel in interieurstoffen op de Mechelse steenweg te Antwerpen en evolueerde tot een mooie interieurzaak op de Frankrijklei.

Onze specialiteit is raamdecoratie en zonwering voor binnen. We blijven verder evolueren en verder werken aan het concept, de verwachtingen van de klanten en de nieuwe tendensen op vlak van leef-en woonwijze.

We staan er voor u met advies

Samen zoeken we naar elegante oplossingen, met oog voor detail en een passie voor maatwerk. Tinne zal ook de kussens op maat stikken en Isabelle zorgt voor een feilloze projectopvolging. Altijd handig om met foto’s en raamafmetingen van je interieur te komen om snel een harmonie te vinden in je woonstijl en zo berekenen we al een budget.

We meten op

Na bezoek in de winkel, wenst u ondersteuning bij de correcte opmeting van uw ramen, dan nemen we graag een afspraak ter plaatse. De zaakvoerder Christophe komt ter plaatse. Hij is ook uw contact voor kantoorprojecten.  U krijgt dan een gedetailleerde offerte waarbij de plaatsingskost zal bepaald worden.

We plaatsen

De installatie zal met veel zorg en vakkundig door de plaatser Costa gebeuren. Als de confectie klaar is, zal u gecontacteerd worden voor een afspraak aan huis.

Het hele traject van de bestelling tot aan de plaatsing neemt normaal 5 weken tijd.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

15 + 5 =

Maak een afspraak