Verticale lamellen

Met verticale lamellen kun je de lichtinval perfect regelen!

Een verticale jaloezie bestaat uit een aluminium rail en lamellen. Voor de lamellen kan u kiezen uit verschillende soorten zoals textiellamellen, pvc lamellen en aluminium lamellen.  Het lijnenspel van de verticale jaloezie maakt je kamer optisch een stuk hoger. Niet alleen het lijnenspel  levert een grafisch beeld op, maar het zorgt ook nog eens voor een mooie lichtwerking in huis. Maak een mooie lichtregulering door de lamellen open te zetten of zorg voor privacy door de verticale jaloezieën dicht te draaien.

Ideaal voor grote ramen  

Deze zijn zeer geschikt voor grote ramen, een echte aanrader. Lengtes tot zes meter vormen geen probleem, hoogtes van vier meter evenmin. De lamellen hangen ook steeds mooi strak. Dit product heeft een grote functionaliteit aangezien u kan kiezen voor volledige lichtinval, beperkte lichtinval of volledige privacy met één enkele raamdecoratie.

 Lamellen in textiel of in kunststof

Er is een ruime keuze aan textiellamellen. Deze zijn verkrijgbaar in vele  uitvoeringen zoals in screen of in licht polyester, gaande van transparant tot half transparant. Ook verduisterend is mogeljk. 

Verticale lamellen bestaan ook in pvc en zijn ideaal in een gezin met jonge kinderen want ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk.  Ze zijn perfect afwasbaar en zeer duurzaam.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

7 + 1 =

Maak een afspraak