Verticale lamellen

Met verticale lamellen kun je de lichtinval perfect regelen!

Bij verticale jaloezieën worden de lamellen verticaal opgehangen. Dit zorgt ervoor dat de verticale lijnen in je kamer worden benadrukt. Het maakt je kamer optisch een stuk hoger. Niet alleen omdat het lijnenspel een grafisch beeld oplevert, maar het zorgt ook nog eens voor een mooie lichtwerking in huis. Maak een mooie lichtregulering door de lamellen open te zetten of zorg voor privacy door de verticale jaloezieën dicht te draaien.

Houten lamellen

Houten lamellen brengen de natuur in huis. Het assortiment in hout omvat vele natuurlijke houtsoorten zoals basswood, bamboe en gelakt hout.  Deze bestaan in meerdere lamelbreedtes en in vele houtkleuren en structuren. U vindt zonder twijfel de houten jaloezie in harmonie met uw interieur.

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen zijn even grote sfeermakers als hout. Met aluminium kan je veel kleurrijker gaan. Je kiest voor strak wit, voor rustige pastelkleuren of voor felle kleuren. De pakkethoogte bij aluminium is iets minder ( fijnere lamellen), waardoor bij opgetrokken stand van de lamellen het gewicht lichter is.  Mocht er stof zijn,  ga je even met een vochtig doekje eroverheen om zo de lamellen schoon te maken.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

14 + 7 =

Maak een afspraak