Gordijnen slaapkamer

Gordijnen slaapkamer op maat kiezen? Bij Tissus Maison helpen we je graag met je stofkeuze en confectie op maat.

Wat betreft de stofkeuze van uw gordijnen en overgordijnen zullen wij u niet teleurstellen. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod aan gordijnstoffen, van transparante tot verduisterende gordijnstoffen. De veelzijdigheid aan materialen zoals natuurlijke linnen of katoenstoffen, luchtig polyester vindt u in de vele effen kleuren of in modieuze dessins. Voor confectie en vakmanschap in  het maatwerk bent u op het juiste adres. Alle confectie gebeurt in gespecialiseerde ateliers. We besteden veel zorg aan de confectie en aan de inmeting en plaatsing voor een geslaagd resultaat.

Al meer dan 20 jaar ervaring

 Kwalitatief aanbod

Passie voor interieur

Perfect maatwerk

 400m²inspiratie en beleving

Opmeting aan huis

 Persoonlijke aanpak

Oog voor detail

Afwerking gordijnen slaapkamer?

U kan kiezen uit verschillende confectie afwerkingen. Ze bepalen in grote mate het uitzicht van uw gordijn. Kom langs in de winkel om de verschillende afwerkingen in detail te bekijken. We begeleiden je graag doorheen de vele etalage gordijnen en tonen de mogelijke plooivormen-en zoomafwerking. Hetzelfde geldt voor de vouwgordijnen op maat.  Op basis van stofmateriaal adviseren we welke confectie de beste keuze is om het gordijn optimaal tot zijn recht te laten komen.

Laat je hierbij gerust bijstaan door een professional van Tissus Maison.

We nodigen uit om ook met foto’s naar onze winkel in Antwerpen komen.

Na je bezoek aan de winkel en kennismaking met Tissus Maison komt een medewerker bij jou aan huis om een correcte opmeting uit te voeren voor je gordijnen slaapkamer.

gordijnen slaapkamer

In het assortiment van Tissus Maison vind je verschillende textuurstoffen en  structuurstoffen zoals linnen, katoen en polyester stoffen met een linnen look die er steeds natuurlijk uit zien. Over het ophangen van de gordijnen in je slaapkamer hoef je je geen zorgen maken. Elk gordijn kan met een passende  ophangmateriaal geplaatst worden, denk maar aan: gordijnstokken, binnenlopen en rails waaraan het gordijn in de slaapkamer hangt.

Verder biedt Tissus Maison verschillende soorten gordijnen slaapkamer aan. De meest voorkomende raamdecoratie voor de slaapkamer zijn gordijnen, overgordijnen en vouwgordijnen. Hierbij moet je kijken naar zowel het functionele als het esthetische aspect.

Bij het functionele aspect is het belangrijk om te kijken naar wat voor soort raam je hebt; een schuifraam, hoog raam, vierkant raam, extra groot raam, een raam in erker. De mogelijkheden hangen dus af van het soort raam. Zodra je daar rekening mee hebt gehouden, kan je gaan kijken naar je doel: wil je je slaapkamer extra verduisteren of juist extra verluchten?

Welk gordijn voor de slaapkamer?

Naargelang het soort raam en het doel ga je kijken naar het esthetische aspect om de juiste sfeer voor jouw slaapkamer te creëren. Wil je bijvoorbeeld een elegant gordijn die niet te zwaar oogt? Dat kan door voor een lichtere kleur te kiezen zoals natureltinten en pastelkleuren. Ook kan je kiezen voor een zachte stof, die intimiteit en een warme sfeer in je slaapkamer creëert.  Een soepelvallend fluweel is zo een zachte stof die de gemoedelijke sfeer in een kamer vasthoudt en enorm lichtverduisterend werkt.

Met een verduistering gevoerd vouwgordijn kan je je slaapkamer in de zomer goed verduisteren. Een vouwgordijn is zoals een overgordijn zeer decoratief en creeërt een warme maar strakkere sfeer. Kies je voor een dubbelbrede stof dan heeft dit als voordeel dat het vouwgordijn bij de confectie naadloos verwerkt wordt en breder kan geconfectioneerd worden aldus meer verduisterend.

Alle raamdecoratie voor in de slaapkamer kan zowel manueel als elektrisch worden aangestuurd. Zowel voor nieuwbouw als gerenoveerde en oudere woningen kunnen beide systemen geplaatst worden.

Bij het gebruik van een elektrisch systeem kan je rekenen op extra comfort en gebruiksgemak in de slaapkamer. ‘s Morgens in je bed blijven liggen en op afstand jouw raamdecoratie in de slaapkamer controleren? Dat kan met een afstandsbediening op batterijen. Ook kunnen deze systemen vaak voorgeprogrammeerd worden, zodat wanneer je niet thuis bent, je raamdecoratie in de slaapkamer aangepast kan worden aan jouw voorkeuren.

Wat je ook wenst, Tissus Maison staat je graag bij in het maken van jouw gepersonaliseerde keuze met professioneel advies op maat, voor jouw gordijnen slaapkamer. Onze keuze is breed en wij luisteren graag naar wat jij aanvoelt dat bij je past.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

8 + 10 =

Maak een afspraak