Houten lamellen

Als je voor houten lamellen kiest, dan kies je voor raamdecoratie met een warme en persoonlijke uitstraling.

Met houten lamellen breng je ook een stukje natuur in huis. Daarmee kies je voor warme eenvoud en botanische luxe. Houten lamellen bestaan bij Tissus Maison uit de beste materialen die in verschillende designs te verkrijgen zijn.

Houten lamellen geven een mooie look

De houten lamellen bestaan uit jaloezieën gemaakt van prachtig hardhout en modern imitatiehout voor een fraaie look. Bij de fabricatie van houten lamellen gebruiken we enkel duurzaam hout van de beste kwaliteit. Zo wordt er gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Zo garanderen we jou oneindig genot van je raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet. Naast het esthetische karakter van houten raamdecoratie, kunnen we ook het functionele aspect belichten. Hout is namelijk sinds jaar en dag een uitstekende isolator.

Bij Tissus Maison kan je kiezen voor houten lamellen met natuurlijke nerven zoals basswood en abachi, bamboe en gelakt hout  in strakke tinten of natuurlijke kleuren. Kortom, je vindt bij ons allerlei soorten hout-kleuren en structuren.

Bovendien zijn houten lamellen ook tijdloos. Als je op zoek bent naar een warm en eenvoudig soort materiaal, dat rust creëert in je woning zijn houten lamellen een ideale keuze. Houten lamellen zijn gemonteerd met  subtiele ladderkoorden aan een stalen bovenbak bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur  als de lamellen. Voor een koloniale look of voor een contrastkleur combineer je de lamellen met decoratieve  ladderbanden. 

We leveren  maatwerk voor alle ramen die niet voldoen aan de standaardmaat. Heb je geen idee welke maat je nodig hebt? Dat is geen enkel probleem, Tissus Maison komt vrijblijvend aan huis om je ramen op te meten en verwerkt deze nadien in een vrijblijvende offerte.

Houten lamellen op maat zijn verkrijgbaar voor elk raam .

 

Heb je een groot of klein raam in verschillende raamafwerkingen over meerdere woonruimtes? We leveren maatwerk. Houten lamellen worden op maat gemaakt worden en in het assortiment zijn er tal van afwerkingsmogelijheden.

Bij de keuze van de breedte van de lamellen kan u kiezen uit 35 mm, 50 mm of 65 mm.  Ze hebben specifieke eigenschappen die een meerwaarde kunnen bieden aan je ruimte. Houten lamellen op maat hebben niet alleen een esthetische functie maar ook een lichtregelende functie.  Hoe het licht van je houten lamellen valt, heeft natuurlijk ook te maken met de lamelbreedte. Hoe breder de lamel, hoe meer licht er naar binnenkomt. Hoe smaller de lamel, hoe meer lamellen, hoe minder licht tussen de lamellen. 

Ook heeft hout een isolerende werking. Hout zorgt er namelijk voor dat de warmte in de winter binnen blijft en de hitte van buiten, buiten blijft. Zowel tijdens de zomer als tijdens de winter zijn houten lamellen op maat dus een ideale oplossing voor elk raam in je interieur.

 

Houten lamellen met het comfort van een elektrische bediening 

 

Elektrische bediening van houten  lamellen is geen overbodige luxe aangezien het gewicht van de lamellen aanzienlijk is. Hierdoor is het manueel optrekken van de lamellen letterlijk en figuurlijk zwaarder. Door te kiezen voor een afstandsbediening met scrollwieletje kan u de lamellen zonder veel moeite precies oriënteren zoals u dat wil. Het is zeer betaalbaar in functie van de meerwaarde en dankzij de batterijmotor universeel toepasbaar.   

Voordelen:

  • Extra comfort
  • Geen bedieningsketting of koorden, dus 100% child safe
  • Integreerbaar op een domotica systeem
  • Levensduur is optimaal 

Heb je nog een specifieke vraag omtrent je keuze van soorten houten lamellen, kleuren en designs of een offerte op maat? Dan kan je altijd contact opnemen met Tissus Maison. Wij helpen je met veel plezier verder

 

De jaloezieën van al onze houten lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en hebben de beste prijs op de raamdecoratiemarkt. Al onze houten lamellen zijn eenvoudig te monteren en passen in elk interieur. Houten jaloezieën zijn een goede keus als raamdecoratie voor de woonkamer bijvoorbeeld. Ze passen perfect in een landelijk, Scandinavisch, botanisch of urban jungle interieur. De juiste kleur kiezen kan lastig zijn, want we hebben een enorm breed aanbod aan houten lamellen. Denk aan verschillende tinten wit, maar ook zwart vind je terug in onze collecties.

 

Houten lamellen zijn eenvoudig te onderhouden 

  • Stof of klein vuil veegt u weg met een duster of plumeau
  • Hardnekkig vuil met een vochtige doek
  • Geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen 

Er bestaan lamellen in imitatiehout voor vochtige ruimtes. Deze kwaliteit is meer  vochtbestendig en kan al tegen een sopje lauw water. Dus ook bijvoorbeeld geschikt om jouw badkamer of keuken aan te kleden.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

12 + 11 =

Maak een afspraak