Luxaflex Inspiration Dealer

Als je voor Luxaflex kiest,  kies je voor een solide merk met jaren ervaring.

Luxaflex® biedt een uitgebreide waaier aan  op maat gemaakte raamdecoratie oplossingen, waaronder: binnenzonwering zoals horizontale en verticale jaloezieën, duette en plissé shades, rolgordijnen enz… Als verdeler draagt Tissus Maison de titel van Luxaflex  Inspiration dealer en daar zijn we trots op.  Een goede productpresentatie alsook klantvriendelijke service horen bij deze titel.  Om raamdecoratie te kiezen moet je de producten zien, voelen en bedienen.

Benieuwd naar onze productpresentatie en naar alle producten van Luxaflex?   Kom bij ons langs in de winkel en vraag naar deskundig advies en opmeting. 

 

Luxaflex

Binnen het assortiment van Luxaflex vind je:

  • Duette® Shades
  • Silhouette® Shades
  • Twist® Rolgordijnen
  • Plissé Shades
  • Vouwgordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Houten jaloezieën
  • Verticale jaloezieën

 

Luxaflex® levert producten, afgestemd aan elke persoonlijke woonstijl, interieurontwerp en type raam.  Luxaflex® is al meer dan zestig jaren een alombekend  merknaam voor zijn horizontale aluminium jaloezieeën. Nu vormt het  een grote bedrijfsgroep met een enorm aanbod aan raambekleding op maat.  Qua prijs-kwaliteit voldoen ze perfect aan de balans. 

Daarbovenop kun je terecht bij Luxaflex® voor een ruim assortiment aan innovatieve bedieningssystemen die eenvoudig te bedienen zijn met verbeterde kinderveiligheid, koordloze en intrekbare handmatige besturingssystemen tot gemotoriseerde besturingssysteme

Luxaflex produceert op grote schaal en hanteert snelle levertijden.  Luxaflex investeert in de kwaliteit van hun producten en dat zie je in de naverkoop en in de trouwe samenwerking met ons  Tissus Maison. 

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding.

Rolgordijnen van Luxaflex® passen perfect in elk soort interieur.

 Ze kunnen in elke kamer gebruikt worden. Ze zijn gebaseerd op elegante designs, beschikken over innovatieve bedieningsopties en zijn gemaakt vanuit een zorgvuldig ontwerp. Rolgordijnen zijn tijdloos en bieden creatieve opties en slimme oplossingen. Elk rolgordijn wordt gemaakt op basis van je specifieke vereisten.

Van een stadsappartement met veel glas tot een historisch pand, Luxaflex® biedt de perfecte oplossing die helemaal bij je stijl past. Luxaflex® rolgordijnen komen in verschillende categorieën voor. Transparante, sluitende of verduisterende rolgordijnen, voor elk moment van de dag biedt Luxaflex® een type rolgordijn aan.

Waar in de keuken bijvoorbeeld beter een transparant rolgordijn wordt voorzien, rekent de slaapkamer eerder op een verduisterend rolgordijn. Rolgordijnen van Luxaflex®  komen vaak aan bod in interieurs omdat ze zo gemakkelijk te plaatsen zijn en ze, door middel van een steun- of montageprofiel, perfect zelf installeerbaar zijn.

Met een transparant, semi-transparant of een lichtdoorlatend rolgordijn creëer je elke keer weer een unieke sfeer en kan het felste zonlicht zelfs getemperd worden. Rolgordijnen van Luxaflex®  in screen bestaan uit duurzaam materiaal en helpen zo licht- en warmtetoetreding te beheersen, het energieverlies te beperken en de verwarmings- en airconditioningkosten te verlagen.

Rolgordijnen van Luxaflex® zijn ook in grote maten verkrijgbaar voor stijlvolle ultrabrede ramen en schuifdeuren. Luxaflex® rolgordijnen worden tegenwoordig  ook voorzien met een innovatieve koordloze handbediening LiteRise® of elektrisch aangestuurde Powerview®  bediening. De bediening van de rolgordijnen kan zelfs ook via de smartphone verlopen.

De stofkeuze van een Luxaflex® rolgordijn kan in elke ruimte aangepast worden.  Alle Luxaflex® rolgordijnen zijn van polyester en zijn behandeld om het rolgordijn stabiel en strak naar beneden te houden. Luxaflex® stoffen met Dustblock® afwerking maken nieuwe rolgordijnen vocht- en stofwerend, zodat ze langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens. Kies een rolgordijn uit het enorme aanbod van klassieke en trendy stoffen en combineer het met exclusieve persoonlijke accenten. 

De met pvc behandelde screenstoffen zijn ideaal om in je keuken te plaatsen. Screenstof is vocht- en vlekwerend, kan gereinigd worden als er vlekken of spatten op komen en is thermisch beschermd. Perfect voor ruimtes waar het al eens vuil durft worden.

Onze verkopers helpen je de beste rolgordijnen te vinden. Samen met jou kiezen ze de beste opties voor energiebesparing, lichtregeling en designstijl.

De producten van Luxaflex® worden in Antwerpen aangeboden bij Tissus Maison. De showroom van Tissus Maison is gelegen in het hartje van Antwerpen.

Onder begeleiding van vakkundig advies kan elk product van Luxaflex uitvoerig bekeken worden. We tonen u de functionaliteiten en de vele mogelijkheden.  Tissus Maison Antwerpen werkt gepersonaliseerd. 

Tissus Maison Antwerpen werkt  met een klein team waarbij ieder een steentje bijdraagt  aan de uitvoering  van je interieurproject. Elk project is ook een uniek project waarbij elke klant nauwgezet wordt opgevolgd van kennismaking tot het product geïnstalleerd bij de klant in huis staat. Bovendien komt de zaakvoerder, nadat de klant een keuze heeft gemaakt in de winkel  aan huis om alles op te meten. Met de opmeting en de berekening van de plaatsingskosten wordt er een gedetailleerde offerte opgesteld. Tissus Maison in Antwerpen staat voor een persoonlijke en kwalitatieve benadering van elke woonst of interieur.    

Luxaflex® lamellen in horen tot  de meest gewilde raamaankleding producten bij Tissus Maison.   Deze  zorgen voor een flexibele lichtregeling in elk type kamer. De lamellen worden aangeboden in verschillende kleuren, lamelbreedtes en designs zodat ze elk type woning of ruimte kunnen ondersteunen en accentueren.

Het gevarieerde aanbod van Luxaflex® lamellen zorgt ervoor dat elk interieur perfect afgewerkt kan worden en er tegemoet gekomen kan worden aan elke smaak. Zo bieden ze klassiek gestroomlijnd aluminium lamellen aan, maar evengoed de meer authentieke warme houten lamellen. 

Van trendy pastelkleuren, luxe ogende metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke tint of kleur verandert de eigenschappen van het licht dat over de lamellen valt, zodat het design nog beter tot zijn recht komt. Met strakke geweven banden of een originele en stijlvolle bovenbak als afwerking, komt het design van je lamellen helemaal tot zijn recht.

Wil je je interieur afwisselen met verschillende soorten lamellen? Dan kan je ook opteren voor verticale lamellen. Verticale lamellen kunnen stapsgewijs worden versteld zodat je gewenste privacy en aanwezigheid van licht perfect aangepast kan worden op elk moment van de dag, naargelang jouw nood.

Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in textiel of in kunststof in breedtes van 89 tot 127 mm en geven elk interieur een mooie, gestroomlijnde look. Alle verticale lamellen zijn voorzien van verschillende eenvoudige opties voor een moeiteloze en soepele bediening, van handmatig tot gemotoriseerd.

Luxaflex® lamellen beschikken over slimme innovatieve bedieningsopties. De Powerview® automation is bijvoorbeeld een draadloos systeem van Luxaflex.  Met de huisautomatiseringssysteem van  Powerview®  kan je de lamellen automatisch van op afstand optrekken of neerlaten. Zo pas je de lichtinval en privacy aan op elk gewenst moment van de dag. De lamellen bewegen en kantelen  volgens een programma dat u zelf instelt. 

 Onze toegewijde verkopers adviseren je rond technische vragen en  de mogelijkheden bij jou thuis. Kom naar de winkel of plan een afspraak op een fijn tijdstip. 

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

14 + 2 =

Maak een afspraak