Nieuw collectie  houten lamellen van LUXAFLEX

De nieuwe collectie Luxaflex® houten jaloezieën is beschikbaar in verschillende tinten en soorten ongeschilderd hout om deze pure look te bereiken. Vooral ons aanbod bamboo jaloezieën is aanzienlijk uitgebreid. Glanzende afwerkingen maken steeds meer plaats voor mooie matte afwerkingen. Wanneer je een bepaalde tint op verschillende plaatsen in je interieur laat terugkomen met een matte afwerking, straalt dat een echte rust uit.

Duurzaamheid is voor sommigen nog steeds een trend, nog niet bij iedereen doorgedrongen als de norm, maar bij Luxaflex® zien we het zeker als norm. Bij elke nieuwe collectie zoeken we naar innovaties om raamdecoratie zo duurzaam mogelijk te maken. In de nieuwe collectie houten jaloezieën bevat de imitatiehouten kunstof lamel bijvoorbeeld geen PVC meer, maar polystyreen. Dit materiaal is steviger, zodat je jaloezieën langer meegaan, en minder schadelijk voor het milieu omdat het geen chloriden bevat. Ideaal voor je badkamer, voor privacy zonder kromtrekkende lamellen.
En nog steeds draagt het allergrootste deel van ons echt hout het FSC-label (gewonnen uit duurzaam beheerde bossen).

 Is uw huis ingericht met domotica?  Geen probleem, houten lamellen kunnen elektrisch bediend worden, of met batterijmotor al dan niet met afstandsbediening.

Kom langs in de winkel en ontdek de volledige collectie houten jaloeziën van LUXAFLEX.

 

Maak een afspraak