Raamdecoratie op maat in Antwerpen

Tissus Maison biedt een veelzijdige raamdecoratie op maat.

 Kies uit onze uitgebreide collectie op maat gemaakte raamdecoratie waar kwaliteit, duurzame materialen,  stoffen, stijlen en service centraal staan. Raamdecoratie leeft en is een uitdrukking van persoonlijkheid en gevoel!  Kies een minimalistisch, scandinavisch tot landelijk of klassiek raamaankleding in harmonie met je woonstijl. We luisteren en adviseren onze klanten voor een geslaagde raamdecoratie op maat.  

 Weet je niet of je moet kiezen voor rolgordijnen, jaloezieën, duo rolgordijnen, vouwgordijnen, duette,  plissé gordijnen of lamellen?

Twijfel je over de ideale sfeer en de meest toepasselijke raamaankleding voor bepaalde ruimtes in je interieur? Je raamdecoratie kan je samen met een van onze gespecialiseerde medewerkers uitkiezen. Vraag ons om advies want er zijn heel wat mogelijkheden en alles hangt af van wat de raamsituatie is. Kom het liefst met foto’s of met planafmetingen. Je kan door zonwering systemen te combineren binnen de kortste keren een volledige interieur make-over verkrijgen. Heb je heel hoge ramen of kies je liever voor een comfortabele en gemakkelijke oplossing? Kies dan bijvoorbeeld voor de gemotoriseerde , elektrisch bediende raamdecoratie veel gebruikt  voor rolgordijnen, jaloezieën of gordijnen op rails.

gordijnen op maat hoge plafonds

Onze raamdecoratie op maat wordt met de uiterste zorg samengesteld voor jou. Vanaf je eerste bezoek of kennismaking met de winkel begeleiden we tot jouw raamdecoratie op maat dat perfect past binnen jouw interieur. Ook als er daarna nog details zijn waar je niet overtuigd van bent, bekijken we samen met jou hoe we dat zo snel en efficiënt mogelijk kunnen oplossen.

Voor de woonruimte geniet de ruimte graag van veel licht en grote ramen. Tissus Maison biedt daarom verschillende oplossingen voor raamdecoratie van grote ramen. Let bij het uitkiezen van je raamdecoratie altijd op waarvoor je de raamdecoratie zal gebruiken en hoeveel licht je wenst binnen te laten komen.

Raamdecoratie voor grote ramen verdient bijvoorbeeld ook voldoende privacy, terwijl je hier ook wat licht door wil laten schijnen. Kies in dat geval voor een transparante of semi-transparante stof. Erg geschikt zijn bijvoorbeeld grote rolgordijnen in screen met een extra grote hoogte of breedte. Ook verticale lamellen zijn erg in trek als raamdecoratie voor grote ramen te bekleden, net zoals extra grote gordijnen in kamerhoge stoffen.

Ook de badkamer en keuken verdient aandacht op vlak van raamdecoratie.

Hierbij moet vooral gelet worden op het feit dat de raamdecoratie van een badkamer vochtwerend moet zijn en bestendig moet zijn tegen variabele temperaturen. Een horizontale of verticale jaloezie met aluminium lamellen of een rolgordijn in een afwasbare stof screenstof zijn ideale mogelijkheden. Plissé of duette gordijnen zijn  ook geschikt voor draai- kiepramen en kunnen gemonteerd worden zonder boren. Ons gamma van raamdecoratie is enorm uitgebreid en biedt oplossingen daar waar nodig. Kom gerust met een foto of afmetingen van jouw badkamerraam langs en we bekijken samen wat mogelijk is.

Daarnaast vraagt een keuken om raamdecoratie die tegen vocht en spatvlekken. De raamdecoratie van een keuken moet meestal discreet en onderhoudsvriendelijk zijn  omdat het resistent moet zijn aan geuren en vetten. De met pvc behandelde screenstoffen zijn ideaal om in je keuken te plaatsen.  

Screendoeken zijn geweven van high tech polyester. Naast de vele voordelen van de screendoek  als wartewerende, vuilwerende en brandvertragende raamdecoratie hangt de raamdecoratie in screen mooi stabiel bij brede en hoge ramen.

We leveren raamdecoratie op maat,  betrouwbare oplossingen die perfect passend zijn bij elk type raam. 

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van raamdecoratie?

  • De raamsituatie  waarin je raamdecoratie  geplaatst moet worden. 
  • De functionaliteit van de raamdecoratie, gebruiksvriendelijkheid speelt daarbij een grote rol. 
  • Het comfort en de daarbijhorende bediening van raamdecoratie
  • De juiste lichtinval en de uitstraling voor de toegevoegde waarde aan elke kamer

Heb je nog een specifieke vraag omtrent de keuze van de raamdecoratie op maat, of wil je een afspraak voor vrijblijvend advies,  of voor een offerte op maat? Dan kan je altijd contact opnemen met Tissus Maison. Wij helpen je met veel plezier verder

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

10 + 7 =

Maak een afspraak